Neil Fraser gitáros a hindu vallás egyik szimbólumáról nevezte el zenekarát, de a zenéje nagyon is brit, korábbi csapataira, a Tenre és a Rage Of Angelsre emlékeztet. Szeptember 25-én már a második albumuk jött ki az AOR Heaven kiadónál.

Trishula Neil Fraser

A Trishula brit dallamos rockzenekar Neil Fraser angol gitáros agyszüleménye, Jason Morgan énekes csatlakozott hozzá. A Trishula megalakulása előtt Neil és Jason sok éven át helyi zenekarokban léptek fel és készítettek lemezeket, Jason az Egyesült Királyság Dél-Wales területén, az Orangefall együttesben énekelt, Neil is számos zenekart megjárt, míg eljutott az öt év kihagyás után újjáalakult, Gary Hughes nevével fémjelzett Tenbe, és szerepelt a 2011-es ‘Stormwarning’ albumon. Ám a csapat minimális koncerttevékenysége miatt hamar odébbállt és egy másik korábbi Ten-zenész, Ged Rylands billentyűs zenekarához, a Rage Of Angelshez csatlakozott, majd továbbállt innen is és legközelebb már Tony Mills 2017-es ‘Streets Of Chance’ lemezén szerepelt. Saját bandája, a Trishula bemutatkozó lemezét 2019-ben adta ki az AOR Heaven kiadó, és most, egy évre rá itt a folytatás, a ‘Time Waits For No Man’, melyről legutóbb a The Border című dalhoz készítettek klipet.

A lemezen Rick Benton, a Magnum billentyűse – aki régóta barátja Neilnek – közreműködik, akárcsak a debütalbumon. Két új név csatlakozott a Trishulához a második anyagon: Neil Ogden (Demon) dobosként és Dan Clark (Rebecca Downes) basszusgitáron. A háttérvokálokat Georgia Morgan énekelte fel.

‘Time Waits For No Man’ dallista:

01. How It’s Supposed To Be
02. Fallen Hero
03. I Want It All
04. Make Up Your Mind (Take Your Time)
05. I Just Might
06. Hear No Evil
07. The Border
08. The Mighty
09. Knocked Down
10. Every Time We Touch

Trishula - Time Waits For No Man


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás