Hamarosan új albummal jelentkezik a svéd Tribulation. A csapat Bølzer és a Molassess társaságában ráadásul hozzánk is benéz a lemezzel, méghozzá 2021 februárjában.

Tribulation

A gótikus metálban utazó svéd Tribulation ’Where The Gloom Becomes Sound’ címmel januárban jelenteti meg legújabb lemezét, melyet a Century Media Records istápol. A 2018-ban hatalmas sikert elért – hazájukban még Grammy-díjra is jelölt – ’Down Below’ folytatása az ötödik teljes albuma lesz a csapatnak. Hazánkban utoljára a Ghost vendégeként voltak láthatóak – erről a turnéról tavaly ’Alive & Dead At Södra Teatern’ címmel egy koncertanyagot is megjelentettek –, de a jövő évi headliner turnéjuk ismét eléri Magyarországot, mivel 2021. február 14-én az A38 színpadán köszönthetjük a zenekart.

 

 

A ’Where The Gloom Becomes Sound’ Jamie Elton felügyelete mellett készült az elmúlt hónapokban több ismert stúdiós szakember segítségével, több helyszínen. Jamie a stockholmi Ryssviken Stúdióban dolgozott, a keverést Tom Dalgety végezte a Psalm Studiosban, az Egyesült Királyságban. A végső maszter Magnus Lindberg nevéhez fűződik, aki a stockholmi Redmount Stúdióban dolgozott. Az album elegáns borítóképén Fernand Khnopff szobra látható a 19. századból.

Tribulation

Megosztás