Egy friss interjúban egykori zenekaráról, a TNT-ről kérdezték Tony Harnellt, aki elmondta, hogy elképzelhető a jövőben egy új album vele, annak ellenére, hogy a norvég gárdával se veled, se nélküled viszonyban áll.

Tony Harnell

Legutóbb 2017-ben lécelt le a TNT éléről Tony Harnell, azonban egy friss interjúban elárulta, hogy ennek ellenére nagyon jó viszonyt ápol a banda vezérével, Ronni Le Tekrø gitárossal. „Épp a minap beszéltem Ronnival, a legjobb barátok vagyunk, szóval együtt öregedünk meg valahol ezen a bolygón, továbbá azt gondolom, hogy zenélünk még közösen hamarosan.”

 

 

A közös munka lehetősége annyira nem meglepő, ugyanis nagyjából másfél éve már felmerült egy Page/Plant-szerű album ötlete, azonban az énekes ennél tovább ment, amikor egy lehetséges új TNT-albumról kérdezték. „Igen, úgy gondolom, hogy van erre remény. Ronnival mindig akartunk együtt zenélni a TNT-n kívül is, de úgy gondolom, hogy mindkét dolog lehetséges. Jelenleg igyekszünk néhány előzetes tervet készíteni próbaképpen, de a COVID miatt nagyon nehézkes a munka.”

A norvég hard rockerek legutóbbi lemeze 2018-ban jelent meg a Frontiers Musicnál ‘XIII’ címmel, ezen debütált új énekesük, Baol Bardot Bulsara.

Megosztás