Ronni Le Tekrø – Page/Plant-szerű albumot tervez Tony Harnell-lel

írta TAZ | 2019.12.25.

Egy podcast beszélgetés során beszélt arról a TNT gitárosa, Ronni Le Tekrø, hogy jóban van a banda egykori énekesével, Tony Harnell-lel, sőt közös albumot is terveznek.

 

 

Az 80's Glam Metalcast podcast vendége volt nemrég Ronni Le Tekrø, a TNT gitárosa, akit arról kérdeztek, hogy milyen a viszonya egykori énekesével, Tony Harnell-lel, aki 2017 őszén hagyta el sokadik alkalommal a norvég gárdát. A gitáros pozitívan nyilatkozott róla, sőt azt is megszellőztette, hogy közös lemezt terveznek. „Természetesen jóban vagyunk Tonyval. Rendszeresen beszélünk, sőt tervezünk egy Page/Plant-szerű Harnell/Le Tekrø-albumot, ami talán vezethet valamihez a jövőben. Azonban úgy gondolom, hogy Tony Harnell-lel – és ezt most csak a saját nevemben mondom – egy különböző játéktérre van szükségünk, hogy még változatosabb hard rockot készíthessünk különböző ötletekkel, ellentétben a TNT-vel, mely sokkal inkább korlátozódik egy különleges hangzásra. Szóval természetesen haverok vagyunk és ez így lesz mindörökké. Nem utáljuk egymást, sosem volt így.”

A TNT legutóbbi albuma tavaly jelent meg ’XIII’ címmel, míg Tony Harnell idén a Starbreaker és a Lovekillers élén is villantott egy lemezt.

Legutóbbi hozzászólások