A Tokyo Motor Fist második nagylemeze július 10-én jelenik meg a Frontiers Musicnál. A ‘Lions’-ról a Youngbloodot hallgathatjuk meg először. Csekkold a videót és néhány percre felejtsd el a külvilág gondjait! A himnikus, felemelő rock and roll, amelyre most mindannyiunknak szüksége van!

Tokyo Motor Fist

Tokyo Motor Fist debütáló albuma kellemes viszketést okozott azoknak a rajongóknak, akik kiéhezetten vártak egy új Trixter– vagy Danger Danger-albumra. Következő albumával, a ‘Lions’-szal a zenekar még ráerősített erre. Az új album elkészítéséről Steve Brown azt mondta: „Az első naptól kezdve, amikor összeállítottam a Tokyo Motor Fist gárdáját, tudtam, hogy ez egy valódi rockcsapat, nem egy pénzcsináló projekt, egy úgynevezett szupergrup vagy képzeletbeli zenekar, amely egyetlen felvételt készít, és soha nem játszik élőben… A TMF a tökéletes választás! A debütáló albumunk bebizonyította, és az élő show-k megerősítették ezt a tényt, és a világméretű reakció az első lemezünkre és annak sikere annyira lenyűgöző volt, hogy biztos volt a folytatás. És most bemutatjuk nektek a ‘Lions’-t… Nagyszerű érzés 30 évnyi lemezkészítés után is, hogy dalszerzőként, énekesként, zenészként és producerként is a topon vagyok. Olyan büszke vagyok a zenekaromra… Ted, Chuck és Greg hihetetlenek, magasabb szintre emelték a dalaimat. Behoztam a rock ‘n roll testvéremet, a nagy Bruno Ravelt a ‘Lions’ keveréséhez. Kétségkívül ő az egyik legtehetségesebb zenész / producer, akit ismerek.”

 

 

Ted Poley hozzátette: „Nem lehetek elég büszke, hogy egy ilyen csodálatos együttes tagja vagyok! Az új album teljesen lenyűgöző! Steve Brown dalszerzői tehetsége a csúcsokra tör. A ‘Lions’-on van néhány legkedvesebb dalom, melyeket énekeltem karrierem során. Erre a lemezre figyelmeztető címkét kéne ragasztani, mert napokig nem mennek ki a fejedből a dalok!”

„Az új ‘Lions’ albumunk messze a legjobb, amelyen volt szerencsém valaha játszani!” – tette hozzá Chuck Burgi.

„Nagyon szerettem az első albumunkat, de ez a második döbbenetes! A csapat dalait, játékát és lelkét is határozottan elcsípte ez a lemez. Abszolút öröm volt ott lenni, amikor a legendás Dennis DeYoung felvette cameóját az album címadó dalában, a Lionsban. Egy már egyébként is remek dalt emelt a következő szintre.” – mondta Greg Smith basszusgitáros.

És valóban, az album címadójában nem más, mint a rocklegenda Dennis DeYoung (ex-Styx) játszotta a billentyűszólót, a Sedonában pedig Mark Rivera (Billy Joel, Ringo Starr) szaxofonszólóját hallhatjuk.

Ez viszont a Youngblood videója, melyet elsőként hoztak ki kislemezként a nyáron megjelenő albumról.

A lemez producere Steve Brown volt, a hangmérnök Bruno Ravel (Danger Danger, The Defiants) és Maor Applebaum (Faith No More, Yes, Dokken).

Dallista:

01. Youngblood
02. Monster In Me
03. Around Midnight
04. Mean It
05. Lions
06. Decadence On 10th Street
07. Dream Your Heart Out
08. Blow Your Mind
09. Sedona
10. Look Into Me
11. Winner Takes All

Felállás:

Ted Poley – ének
Steve Brown – gitár, ének, billentyűsök
Chuck Burgi – dobok
Greg Smith – basszusgitár, ének

Tokyo Motor Fist

Megosztás