A Billy Sheehan-Mike Portnoy-Richie Kotzen alkotta The Winery Dogs hivatalosan is visszatért a hibernált állapotból, bejelentették, hogy a harmadik nagylemezük február 3-án lát napvilágot, a kapcsolódó turné amerikai időpontjai is megvannak.

The Winery Dogs

A Richie Kotzen, Mike Portnoy és Billy Sheehan alkotta power trió 2023-ban visszatér, február 3-án lát napvilágot a ’III’ címre keresztelt új albumuk. A korábbi lemezeikhez hasonlóan a produceri feladatokat magukat végezték, a keverést viszont Jay Rustonra (Anthrax, Steel Panther, Stone Sour, Corey Taylor, Black Star Riders) bízták. Az előrendelés december 9-én indul, ekkor a CD-verziókat lehet előjegyezni (vinylen csak később adják ki az anyagot), február 15-én pedig elkezdődik a ’202III World Tour’ amerikai szakasza.
Emlékeztetőül néhány korábbi gondolat Mike Portnoytól, hogy mit is várhatunk az új lemeztől: „Amikor ezt az albumot írtuk, úgy döntöttünk, hogy inkább 10-11 szupererős dallal állunk elő, semmi kísérletezgetés, semmi olyan, ami túlságosan eltér attól, amit az emberek a Winery Dogstól várnak. Szóval ezen az albumon minden dal szupererős lesz az elejétől a végéig.”

 

 

’III’ dallista:

01. Xanadu
02. Mad World
03. Breakthrough
04. Rise
05. Stars
06. The Vengeance
07. Pharaoh
08. Gaslight
09. Lorelei
10. The Red Wine

Winery Dogs

Winery Dogs

Megosztás