A Kókai Barnabás vezette The Southern Oracle ünnepi műsorral készül a február 9-i Akvárium Klub-os fellépésre, ahol élőben is megszólal a ma debütált EP két új dala.

TSO

Kókai Barnabás: „Idén ünnepeljük a TSO fennállásának 15. évfordulóját. Ez alkalomból jónéhány dologgal készülünk, ugyanis nem csak azt ünnepeljük, hogy kis független bandaként másfél évtizeden keresztül fent tudtunk maradni, hanem hogy erősebbek vagyunk, mint valaha. Éppen az ország körüli turnénkat nyomjuk, aminek keretein belül minden állomáson külön műsort játszunk, de az összes bulin felcsendül ez a két új szám. A ’Nocturnal Kingdom’ címet viselő EP az eddigi legnagyobb koncertünk előtt jön, ahol egy, a teljes diszkográfiánkat felölelő 25 számos szettet fogunk eljátszani Budapesten, az Akváriumban. A legutóbbi két nagylemezünket szinte otthon írtuk a pandémia és annak utóhatása miatt, ami igazán hasznosnak bizonyult, viszont ezt a két számot néhány riffötlettel lemenve a terembe raktuk össze, érezve az élőben felszabaduló közös energiákat. Az Executioner a metálzene gyökereihez visszanyúló, tradicionális alapokra épülő, de mégis nagyon TSO-s szám, a Bodysnatcher pedig talán az eddigi legkeményebb dalunk, pörgessétek!”


Február 9-én az Akvárium Klubban a The Southern Oracle ünnepi műsora előtt a The Sexy Wild East és a Hypocrites Breed melegít, az eseményre belépőt az Akvárium Klub honlapján lehet váltani, további információ az esemény Facebook-oldalán.

TSO

Megosztás