Roine Stolt zenekara, a The Flower Kings majdnem napra pontosan 11 év után érkezik Budapestre ismét. Szeptemberben megjelenő új lemezüket október 11-én mutatják be a hazai közönségnek az A38 Hajó fedélzetén.

A progresszív rock műfajának egyik különleges formációja a közel 30 éve működő Flower Kings. Roine Stolt és zenésztársai az elmúlt 4 évben három stúdióalbumot is készítettek, a legutóbbi ’By Royal Decree’ tavaly márciusban jelent meg. A folytatásra sem kell sokat várni, Roine elárulta, hogy új lemezzel szeptemberben jönnek ki, így a turnén már ennek dalait is bemutathatják, jelen esetben Budapesten október 11-én, az A38 Hajón, ahol Roine Stolt mellett Hasse Fröberg (gitár, ének), Michael Stolt (basszusgitár), Mirko DeMaio (dob) és Lalle Larsson (billentyűs hangszerek) lesz látható. Az Agents Of Mercy és a Karmakanic billentyűse az legutóbbi Flower Kings-lemezeken billentyűző Zach Kamins helyetteseként lép színpadra a turnén.

 

 

A jegyértékesítés már elindult: október 1-ig 9900 Ft, utána 10 900 Ft, a koncert napján 11 900 Ft. További információ az esemény Facebook-oldalán.

The Flower Kings

Megosztás