Bustle And Flow címmel új dalt mutatott be a The Dead Daisies, mely szintén a csapat jövőre érkező albumán, a ’Holy Ground’-on kap helyet.

The Dead Daisies

Korábban már többször is beharangoztuk a The Dead Daisies új albumát, ami ’Holy Ground’ címmel jelenik meg – a legutóbbi hírek szerint – jövőre. A Glenn Hugheszal készített lemezről eddig a Rightous Dayst és az Unspokent hallgathattuk, most azonban itt egy vadiúj tétel, a Bustle And Flow is, amiről az új frontember, Glenn Hughes a következőket mondta: „Az energiától és életerőtől duzzadó Bustle And Flow az egyik utolsó dal, amely felkerült a lemezre. Egy folyamatosan építkező és elképesztően lendületes dal, ami arról szól, hogyan győzzük le a félelmet.”

 

 

A dalhoz a Creative Works London egy látványos animációs klipet is készített, mely kicsit később lesz látható, addig azonban a Spotify-on kagylózható az új nóta.

Ne feledd, a banda 2021. február 16-án a Barba Negra Music Clubban koncertezik (ha minden jól alakul), az esemény Facebook-oldalán még többet megtudhatsz a buliról.

Megosztás