Új albummal jelentkezett a mai napon a Testament. A ’Titans Of Creation’ a folytatásban teljes egészében meghallgatható.

Testament – Dalpremier: itt a Children Of The Next Level

Ma jelent meg a Testament új albuma ’Titans Of Creation’ címmel. A 2016-os ’Brotherhood Of The Snake’ folytatását Juan Urteaga segítségével rögzítette a csapat, a keverést pedig nem másra, mint Andy Sneapre bízták. A zenekar tagjai korábban már többször is nyilatkoztak a lemezzel kapcsolatban, Chuck Billy egy interjúban a következőket mondta: „Nem tudok meglepetésekről, de úgy gondolom, hogy addig mindenképpen izgalomban tartjuk a rajongókat, amíg van valami új, valami különleges csavar, érzés a zenében, mely továbbra is Testament. Úgy érzem, hogy Eric Peterson ismét összehozott néhány új riffet. Az egész szögegyenes Testament, ahogy mindig is, de dalszerzés szempontjából van rajta minden, egy adag mindenféle hangulatból. Úgy gondolom, hogy a rajongók azt fogják gondolni, hogy ez megint egy különböző Testament-album.”

Hogy ez valóban így van-e, arról most meggyőződhetsz te is, ugyanis alább a teljes album meghallgatható, valamint a Children Of The Next Levelhez készült klip is megsasolható, ami Gróf Balázs nevéhez kötődik.

Megosztás