Ha szereted az igazi pofánvágós dallamos hard rockot, akkor tuti választás a finn Temple Balls. Az április közepén érkező lemez már a gárda harmadik anyaga lesz, de az első, amit a Frontiers-istálló tagjaként adnak ki.

Temple Balls

2020 elején járt nálunk legutóbb a Temple Balls, akkor a Shiraz Lane vendégeként érkeztek Budapestre. Közben a srácok elkészítették új nagylemezük dalait, melyeket a ’Pyromide’ című korongon mutatnak be. Az Arde Teronen (ének), Jimi Välikangas (basszusgitár) Jiri Paavonaho (gitár), Niko Vuorela (gitár) és Antti Hissa (dobok) felállású csapat nemrég igazolt a Frontiers Music istállójához, ők adják ki a finnek harmadik nagylemezét április 16-án, így a fiatal rockerek akár viharos sebességgel a világsiker küszöbén találhatják magukat! Az új lemezük producere nem más, mint Jona Tee (H.E.A.T), ízelítőképp meg is hallgathatjuk a sortűzzel felérő dalukat, a Thunder From The Northt.

 

 

„Ismét jó nagy adag vért, verejtéket és könnyet öntöttünk bele a hard rock és a heavy metal varázsüstjébe. Örülünk, hogy közzétehetjük az elkészült anyagot, és végre ti is hallhatjátok. Azt mondják, »harmadszorra sikerülni szokott«. Úgy hisszük, hogy a ’Pyromide’ ezt ragyogóan bizonyítja” – zárta a csapat az ajánlóját.

Jona Tee pedig így csatlakozott a beszélgetésbe: „Örömmel dolgoztam a Temple Ballsszal, az első lemezükön zenészként, a legutóbbi kettőn már producerként és dalszerzőként. Hadd mondjam el, hogy ezek a srácok imádják a zenéjüket. A Balti-tenger túlsó partján mindig magamba szippantok egy kis régisulis finn rockzenét, és nagyon örülök, hogy ezeket az őrült gazembereket a barátaimnak nevezhetem. Azt hiszem, a ’Pyromide’ egy heavy rock klasszikus és a Temple Balls eddigi legerősebb albuma.”

’Pyromide’ dallista:

01. Thunder From The North
02. Long Ways, Long Lies
03. T.O.T.C.
04. Fallen Youth
05. Bad Bad Bad
06. What Is Dead Never Dies
07. Unholy Night
08. Heart Of A Warrior
09. You Better Run
10. If Only I Could
11. Something To Die For

Temple Balls

Megosztás