„Ezek a diegós fiúk már megint kitaláltak valamit” – szólt a régi reklámszlogen. Ma ugyenezt a Frontiers Musickal kapcsolatban lehetne leginkább elsütni, rendre hozzák ki az ilyen-olyan stúdióprojektjeiket, a legújabb ez az 5 énekesnőből álló metálcsapat, akik mögött persze komoly stáb van, olyanok, mint Aldo Lonobile (Secret Sphere, Sweet Oblivion), Jake E (ex-Amaranthe), vagy Stefan Helleblad (Within Temptation).

Venus 5

A Frontiers Music bemutatta a Venus 5 nevű új nemzetközi metálcsapat debütáló kislemezét, a Tom And Ms. Amy Leet! A Venus 5 öt – Európa különböző területeiről származó – énekesnőből áll, ábécésorrendben: Herma (Sick N’ Beautiful – Olaszország), Karmen Klinc (Hellcats – Szlovénia), Jelena Milovanovic (Románia), Terese Tezzi Persson (Infinite & Divine – Svédország) és Erina Seitllari (Albánia). A Venus 5 koncepciója azzal az ötlettel kezdődött, hogy létrehozzák az olyan popprojektek „metálváltozatát”, mint a Pussycat Dolls vagy a Spicegirls. Az énekesek és zenészek összeállítása rengeteg időt és energiát vett igénybe, mivel nem elég megfelelő tehetségeknek szerepelni a csapatban, működni kell a kémiának is közöttük, és zeneileg is hitelesnek kell lenniük. Bár a koncepció arra engedne következtetni, hogy a Venus 5-nál a vizuális aspektus kerül előtérbe, itt a zene áll a középpontban. Aldo Lonobile producer (Secret Sphere, Timo Tolkki’s Avalon, Sweet Oblivion) és írói csapata, köztük Jake E (Cyhra, ex-Amaranthe), Stefan Helleblad (Within Temptation) és Per Aldeheim (Def Leppard, H.E.A.T, The Poodles) csapatmunkája olyan megközelítést hozott létre, amely a zenei finomságokra fókuszál.

 

 

Ha már itt tartunk, mindezt megtapasztalhatod a saját füleddel és szemeddel a Tom And Ms. Amy Lee klipjében. A debütalbum várhatóan idén nyáron jelenik meg.

Venus 5

Megosztás