A nemrég Budapesten koncertezett Tarja Turunen kedvenc dalait rendezte egy válogatáslemezre, a decemberben érkező ’Best Of: Living The Dream’-en a 15 favorit mellett egy új dal is helyet kap.

Tarja Turunen

Tarja Turunen már 15 éves szólókarriert tudhat maga mögött, hamarosan válogatáskiadvánnyal jelentkezik, amely ezekre a rendkívül sikeres évekre tekint vissza. A ’Best Of: Living The Dream’ nemcsak a legismertebb számait tartalmazza, hanem a személyes kedvenceit is a hat hagyományos szólóalbumáról. A 15 régebbi szerzeménye mellé érkezik egy új is, az Eye Of The Storm. „Még mindig nem tudom elhinni, hogy eljött az ideje, hogy kiadjak egy igazi »best of« albumot. Egy álom volt összeállítani ezt a gyűjteményt, és nagyon remélem, hogy ti is annyira fogjátok élvezni, mint én a készítése közben” – így mesélt az énekesnő az új lemezéről.
Az anyag december 2-án jelenik meg az earMUSIC gondozásában, többféle fizikai formátumban. Már a hazai forgalmazóknál is előrendelhető hagyományos CD-n – amin a lenti 16 dal kap helyet –, ezenfelül elérhető lesz egy mediabook verzió is 2 CD-vel és egy Blu-ray lemezzel. A bónuszkorongokon további 13 tételt találunk és egy eddig kiadatlan koncertfelvételt, valamint Tarja zenei videóinak felújított változatát, ezen felül egy 48 oldalas albumot. Természetesen készül 2 LP és díszdobozos verzió is, amiben további 19 dalt kap a lemezvásárló Tarja side projectjeiből egy 36 oldalas füzettel és művészi kivitelezésű nyomatokkal.
Jöjjön a kiadvány új dala, az Eye Of The Storm.

 

 

’Best Of: Living The Dream’ dallista:

01. Eye Of The Storm (új dal)
02. I Walk Alone (kislemez-verzió)
03. Die Alive (alternatív verzió)
04. Enough
05. Falling Awake (közreműködik Jason Hook)
06. Until My Last Breath (kislemez-verzió)
07. I Feel Immortal (rádiós remix)
08. Victim Of A Ritual
09. 500 Letters
10. Never Enough
11. Innocene (rövidített verzió)
12. Demons In You (közreműködik Alissa White-Gluz)
13. Diva
14. Dead Promises (közreműködik Björn „Speed” Strid)
15. Tears In Rain
16. You And I (zenekari verzió)

Tarja Turunen

Megosztás