Ismét egy halasztásról kell beszámolnunk, szerencsére nincs szó „évismétlésről”, mint a külföldi bandáknál. A Tankcsapda április végére tervezett koncertje a Budapest Parkban június végén lesz megtartva.

Tankcsapda elso evtized_resize

Hazánk egyik legnépszerűbb rockzenekara tavaly volt 30 éves, aminek apropójából egy három koncertből álló életmű-összefoglalót terveztek a Budapest Parkba. A ’Legyen mindig péntek’ sorozatot a korlátozások miatt idénre halasztották. Mivel a pandémiából kilábalás tovább tart, mint azt tavaly gondolták, a három évtizedet három este felölelő program első része, az ’Első évtized’ újabb időpontot kapott, az 1989-től 1999-ig megjelent dalokból álló műsort 2021. június 25-én mutatja be a zenekar a Budapest Parkban. Olyan korszakalkotó himnuszok szólalnak meg azon a péntek estén, mint a Baj van, A legjobb méreg, A Rock & Roll rugója, az Egyszerű dal vagy a Fiúk ölébe lányok.

 

 

Az összeállítás még nem végleges, a rajongók is beleszólhatnak a programba, ugyanis hamarosan lehetőségük lesz leadni voksaikat, hogy az első évtized terméséből melyik Tankcsapda-dalokat hallanák szívesen a Parkban. A korábban megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra. A ’Második évtized’ és a ’Harmadik évtized’ című előadások időpontja a jelen állás szerint változatlan. További információkat az események Facebook-oldalán találhatsz.

’Legyen mindig péntek I. – Első évtized’

  1. június 25. Budapest Park

’Legyen mindig péntek II. – Második évtized’

  1. július 30. Budapest Park

’Legyen mindig péntek III. – Harmadik évtized’

  1. október 15. Budapest Park (szezonzáró koncert)

Megosztás