A kiváló – nálunk is jól ismert – amerikai gitáros, Ryan McGarvey a betegsége miatt egyelőre sajnos nem tud muzsikálni sem stúdióban, sem koncerteken, ennek nyomán teszünk közzé egy felhívást.

ryan mcgarvey

Ryan McGarvey már négyszer is fellépett hazánkban, mindegyik koncertjéről tudósítottunk (leszámítva a 2019-es akusztikus házibuliját).
2020 nyarán 6-7 kisebb sztrók következtében a bal karja sajnos átmenetileg lebénult és a gyors ellátás, valamint az azóta is folyamatos rehabilitáció, műtétek ellenére se nyerte még vissza eredeti erejét, képességeit. Ryan jól van, elmondása szerint a hétköznapi élethez szükséges feladatok elvégzéséhez már tudja használni bal karját/kezét is. A pandémia miatt 2020 tavaszán parkolópályára került tervei viszont azóta se tudtak megvalósulni, nem tudja a tőle megszokott szinten használni hangszerét, így aztán a stúdiómunkák és az élő fellépések is egyelőre csak távlati tervek. Lelkileg és anyagilag ez hatalmas megpróbáltatás Ryan számára. Reményeink szerint további európai városok, korábbi helyszínek is csatlakoznak a kezdeményezésünkhöz, hogy támogassák a végtelenül szimpatikus és szerény, ugyanakkor rendkívül tehetséges fiatal zenészt, erőt és némi anyagi támogatást adva a folytatáshoz.

 

 

A támogatói jegyek vásárlói között minden hónapban páros koncertbelépőket sorsolunk ki a LOTS Music további koncertjeire, egészen 2023 októberéig. Köszönjük, ha lehetőségeidhez mérten te is támogatod Ryan McGarvey barátunkat, bízva a mielőbbi, következő budapesti találkozásban!

FONTOS!
A Tixa oldalán megvásárolt Ryan McGarvey támogatói belépők NEM konkrét budapesti koncertdátumra vonatkoznak! Az október 30-i dátum Ryan McGarvey születésnapja, így támogatói kampányunk tervezett befejezési dátuma is egyben. A jegyek megvásárlása barátunk és visszatérő fellépővendégünk támogatását szolgálja, rendezvényre történő belépésre nem jogosít a feltüntetett dátumon. Terveink szerint egy jövőbeni budapesti fellépés esetén kizárólag a támogatói jegyek vásárlói számára egy külön akusztikus fellépést is szervezünk majd. Minden támogatót e-mailben értesítünk majd a sorsolásokról és természetesen a kapcsolódó fejleményekről.

Támogatói jegyeket a Tixa oldalán lehet vásárolni, további részletek a támogatói kampány Facebook-oldalán.

Megosztás