“Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton-parton…”
Idén már 13. alkalommal rendezik meg a TÁBOR Fesztivált (ex-Zorall Sörolimpia), a rendezvénynek az alsóörsi Pelso Camping ad otthont.  Az elmúlt évek során a zenekari táborból szép lassan országos szinten meghatározó rockfesztivál lett. 2019-ben a hetijegyek elfogytak, ráadásul a pénteki és szombati napokon is sikerült behúzni a teltházat.

Sajnos a 2020-as év mint sok mást rendezvényt, a TÁBOR Fesztivált is rosszul érintette, de ami tavaly elmaradt, idén kamatostul bepótolják.
A Balaton-parti rockfesztivál idén is komoly nevekkel kecsegtet, tulajdonképpen a hazai rock- és metálzene apraja-nagyja felvonultatja magát Alsóörsön. A teljesség igénye nélkül: fellép a Tankcsapda, a Road, a Mobilmánia, a Lord, a Leander Kills, a Depresszió, a Nagy Feró és a Beatrice, a Kalapács, a Pokolgép, a Sing Sing, az Alvin és a Mókusok, a Zorall és még tényleg sokan mások. A több mint 30 zenekar 4 napon keresztül 2 színpadon lesz hallható.

 

 

A TÁBOR Fesztiválon nem unatkoznak napközben sem a szórakozni vágyók, hiszen rengeteg nem kifejezetten zenei program közül választhatnak. Ilyenek a csapatjátékok és egyéb sportversenyek. Már hagyomány jelleggel ülnek nyeregbe minden reggel a bringások, hogy közösen letekerjék az előző este átmulatott éjszakát, de a focirajongók se unatkoznak, hiszen a kispályás mérkőzéseken nem kevesebb, mint 15-20 csapat küzd majd meg egymással, a motorosok kedvéért pedig napközben több szervezett túra is indul a festői Balaton-felvidéki táj körül. A családbarát rendezvény színes programokat kínál kicsiknek és nagyoknak is. A kemping animátorai arcfestéssel, gyerekjátékokkal és ugrálóvárral kedveskednek. A helyszín közvetlenül az alsóörsi vízparton helyezkedik el, így a látogatók a koncertek mellett egész nap élvezhetik a Balatont. Fesztivál és nyaralás 4 napban…

Gyere el te is Magyarország legnagyobb rockházibulijára augusztusban a Balaton-partra! Elővételes jegyek a ROCK1 hálózatában kaphatóak, további infó az esemény honlapján és Facebook-oldalán.

NYERJ BELÉPŐT!
Az alábbi űrlapon add meg e-mail címed, hogy napi/hetijegyet nyerhess a TÁBOR Fesztiválra! Sorsolás 2021. 08. 20-án, a nyerteseket e-mailben értesítjük!

Megosztás