5 év után távozik a Stula Rock alapító gitárosa, Vigyinszki Máté. Utoljára a Hard Rock Halleluja Fesztiválon lép fel a zenekarral, szeptember 30-án az Aréna Gardenben. Ősszel pedig jön az első dal az új gitárossal.

Stula Rock

2022 nagyrészt a harmadik lemez írásával telt a Stula Rock zenekar számára, ami a tervek szerint jövő év első negyedében lát napvilágot. A friss lemez munkálatai közben változás történt gitáros poszton, Horváth Ádám dobos-dalszerző a következő hírrel jelentkezett be: „Egy új kezdet. Öt év után az alapító tag Vigyinszki Máté gitáros és a zenekar útjai különválnak. Tényleg a legnagyobb barátságban, minden vita vagy veszekedés nélkül. Se személyes, se zenei különbségek nincsenek, Máté egy gitárzseni, és egy 11 pontos srác a tízes skálán, nagyon szeretjük! Egész egyszerűen más prioritások vannak mindannyiunk életében, ez teljesen természetes. A legeslegjobbat kívánjuk neki, és szurkolunk, hogy valósuljon meg minden álma! Biztos, hogy a jövőben vendégként nagyobb bulikon fel fog bukkanni, illetve más közös projektjeink is lesznek, de a Stula Rock egy új gitárossal megy tovább. Az utódját már meg is találtuk, az ősz folyamán egy új dallal fogjuk bemutatni.”

 

 

Mátéval még a következő két koncerten találkozhatsz:
szeptember 10. Nagymágocs
szeptember 30. Budapest, Aréna Garden (Hard Rock Halleluja Fesztivál)

A zenekar legutóbbi nagylemezét, az ‘Örökifjú’-t – melynek kritikáját itt olvashatod – a kiadó nemrég feltette YouTube-csatornájára, így most már ezen keresztül is hallgathatod.

Megosztás