Felpezsdült az élet a Stray Cats háza táján. A 2018-ban reaktiválódott amerikai rockabilly trió 2019-ben új albumot készített huszonhét év után, 2020-ban pedig a tavalyi turnéjuk dokumentációja jelenik meg CD-n és LP-n.

Szeptember 11-én ’Rock This Town: From LA To London’ címmel élő anyag jelenik meg a Stray Cats-től, mely a tavalyi visszatérő turnéjukon készült. A lemezt a Surfdog Records adja ki a Mascot Label Groupon keresztül, a hangmérnöke Vance Powell, aki az Artic Monkeyszal és Jack White-tal is együtt dolgozott. Hallható lesz az összes régi Stray Cats-sláger és a tavaly megjelent ’40’ album pár tétele is, mely ötödik volt a Billboard magazin albumlistáján. Az 1983-as ’Built For Speed’ óta ez volt a legjobb helyezésük a rangos amerikai rockszaklap lemezrangsorában.

„Jól érzik magukat a srácok a bőrükben, zenéjüktől még mindig megrészegül a hallgató, a Stray Cats még most is élettel teli és lenyűgöző.” – így írt az AllMusic róluk.

Stray Cats CD LP

Brian Setzer, Slim Jim Phantom és Lee Rocker ezt a műsort játssza az új élő korongon, mely CD box-setben és világoskék dupla LP-n is megjelenik a digitális platformokon kívül:

01. Cat Fight (Over A Dog Like Me)
02. Runaway Boys
03. Too Hip, Gotta Go
04. Double Talkin’ Baby
05. Three Time’s A Charm
06. Stray Cat Strut
07. Mean Pickin’ Mama
08. Gene & Eddie
09. Cry Baby
10. I Won’t Stand In Your Way
11. Cannonball Rag
12. Misirlou
13. When Nothing’s Going Right
14. (She’s) Sexy + 17
15. Bring It Back Again
16. My One Desire **
17. Blast Off
18. Lust ’N’ Love
19. Fishnet Stockings
20. Rock This Town
21. Rock It Off
22. Built For Speed
23. Rumble In Brighton

**Csak LP-n és digitálisan elérhető dal

Íme, egy kis ízelítő a lemezről:


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás