Folytatódik Sting 2021 óta tartó ‘My Songs’ turnéja, mellyel tavaly kétszer is megtisztelt bennünket (Debrecenben és Budapesten), jövő májusban visszatér a Budapest Arénába a Police időtlen slágereivel és szólókarrierjének legikonikusabb dalaival.

Sting

A 17-szeres Grammy-díjas művész, Sting, akit a tavaly is látott elképesztő rockbanda kísér (Dominic Miller – gitár, Kevon Webster – billentyűs hangszerek, Zach Jones – dob, Gene Noble és Melissa Musique – vokál, Shane Sager – vokál és szájharmonika), folytatja 2021-ben elkezdett ‘My Songs’ turnéját, és a 2024-es dátumok közé utólag sikerült még pár kelet-közép-európai országot (Horvátország, Szlovénia, Szlovákia, Lengyelország), köztük Magyarországot is beszúrnia, így 2024. május 31-én a Budapest Arénában újra átélhetjük lenyűgöző előadását. Dinamikus koncertprogrammal készül, eljátszva legnépszerűbb slágereit, amelyek akár a Police tagjaként, akár szólóban részei illusztris karrierjének. A koncerten többek között olyan időtlen klasszikusok csendülnek fel, mint a Fields Of Gold, a Roxanne, az Every Breath You Take, vagy a Message In A Bottle.

 

 

Sting legutóbbi fellépéseit a The Times „mesterkurzusnak” minősítette; „Sting továbbra is vitathatalanul zseniális előadó, aranyat érő életművel.”  A budapesti koncertre jegyeket elsőként a hivatalos Sting rajongói klub tagjai vásárolhatnak, de az elővásárlási lehetőség a regisztrált Live Nation-tagok számára is elérhető lesz ma, azaz november 22-én délelőtt 10 órától november 23-án este 6 óráig. A teljeskörű jegyértékesítés november 24-én délelőtt 10 órakor indul a Live Nation Magyarország oldalán. További infók az esemény Facebook-oldalán.

Sting

Megosztás