Az Interrupters társaságában látogat 2022 elején Budapestre a Dropkick Murphys. A koncertre a Budapest Arénában kerül sor.

The Dropkick Murphys

Jó és rossz időkben a zene felé fordulunk. Lemezgyűjteményeink és lejátszási listáink átsegítenek minden nehézségen és bajon, amit elénk hoz az élet. Amint megnyomod a lejátszás gombot, a fájdalom elmúlik. A Dropkick Murphys ‘Turn Up That Dial’ című új albumával berúgta 2021 ajtaját, a zene arcon vág, Ken Casey énekes pedig ezt üzeni: Kelj fel és vedd le a melegítőnadrágod, ami az elmúlt évben rád gyógyult! Jobb idők jönnek… GYERÜNK!”

 

 

A banda – Al Barr (ének), Tim Brennan (gitár, furulya, harmonika, zongora és vokál), Ken Casey (ének), Jeff DaRosa (gitár, bendzsó, mandolin és vokál), Matt Kelly (dob, ütős hangszerek és vokál), James Lynch (gitár és vokál), a turnékon kiegészülve Kevin Rheault basszusgitárossal és Lee Forshner dudással – büszkén folytatja hagyományát újabb dalaival is, amelyek áthidalják a punk rock és a dallamos ír zene közti szakadékot. A The Dropkick Murphys ugyanazzal a szellemiséggel halad előre, amely idáig juttatta őket, mégis új elszántsággal és lendülettel, amely a koncerteket és vadonatúj albumukat is egy újabb szintre emeli.

Ha nem akarsz lemaradni a Dropkick Murphys észbontó koncertjéről az Interrupters fellépésével együtt 2022. február 9-én a Budapest Arénában, akkor a váltsd meg a jegyed a https://jegy.rock1.hu vagy a www.funcode.hu oldalon!

Megosztás