fbpx

A napokban láttak napvilágot azok a hírek, miszerint a Death Angel dobosa intenzívosztályon fekszik, miután megbetegedett a ’The Bay Strikes Back’ turnén, vélhetően a koronavírus miatt. Az Exodus énekese, Steve ’Zetro’ Souza egy friss videóüzenetben nemrég úgy fogalmazott, hogy a dobos már jobban van.

Steve ’Zetro’ Souza

Március 11-én tért haza az Exodus, a Testament és a Death Angel a ’The Bay Strikes Back’ turnéról, ami még a koronavírus európai elterjedése előtt indult el. A három banda összesen egy hónapot töltött el közösen a kontinensen, utolsó két koncertjüket azonban el kellett halasztani a kialakult helyzet miatt.

Egy friss videóüzenetben az Exodus énekese, Steve ’Zetro’ Souza azt mondta, hogy nem csoda, hogy sokan megbetegedtek a három gárdából, hiszen ugyanazokat a felszereléseket használták, egy helyen étkeztek és természetesen rengeteg emberrel találkoztak a turné alatt. Ő azonban jól érzi magát. „Hogyha én is elkaptam a betegséget, akkor egyelőre nincsenek tünetei. Nem érzem rosszul magam, nagyon is jól alszom. Nagyon erősnek érzem magam. Bárcsak nyitva lennének a konditermek, ott lennék minden nap.” – mondta Souza.

Tett említést a Death Angel dobosáról, Will Carrollról is, aki állítólag jobban van. „Nem tudom, hogy Willnek pozitív lett-e a koronavírus-tesztje, de nagyon beteg. Az intenzíven van jelenleg is, de úgy hallottam, hogy sokkal jobban érzi magát, ennek ellenére ezek a hírek kicsit homályosak.”

Megosztás