Pozitív lett a koronavírus-tesztje a Testament énekesének, Chuck Billynek. Rajta kívül az utóbbi napokban több másik rockzenészről is kiderült, hogy megfertőződött a vírussal.

Testament

Közleményben jelentette be a Testament, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje Chuck Billynek. Az énekes nemrég tért haza a ’The Bay Strikes Back’ turnéról Európából, melyen az Exodus és a Death Angel társaságában koncertezett a Testament. A banda roadjai közül többen elkapták a betegséget, ahogy az énekes felesége is.

Még nem tudni, hogy mivel küzd az Exodus gitárosa, Gary Holt, de ő is koronavírusos tüneteket tapasztal magán, azonban egyre jobban érzi magát. Ennek ellenére tesztelték a vírusra, eredmény viszont még nem érkezett. Elmondása szerint a legrosszabbul a Death Angel dobosa, Will Carroll járt, akit jelenleg is az intenzív osztályon kezelnek, és nagyon beteg, amit a dobos barátnője is megerősített. Egyelőre viszont nem tudni, hogy a koronavírus döntötte-e le.

Az elmúlt napokban több hírességről, zenészről, így rock- és metalzenészről is kiderült, hogy elkapta a vírust, elsőként Ozzy Osbourne producere, Andrew Watt jelentette be, hogy ledöntötte a kór. Közleményében úgy fogalmazott, hogy úgy érezte magát, mintha átgázolt volna rajta egy busz, négy napig az ágyból sem tudott felkelni. Őt követte a Bon Jovi billentyűse, David Bryan, aki legutóbb arról számolt be, hogy napról-napra jobban érzi magát, bár azt nem tudja, hogyan kapta el a betegséget.

Megosztás