Bár a Stardust, a Frontiers Musichoz szerződött első magyar zenekar ‘Highway To Heartbreak’ albuma már több mint egy éve kint van a piacon, és a fiúk gőzerővel dolgoznak a második lemezen, közben pihenésképpen csináltak egy klipet a bemutatkozó anyagon szereplő Pat Benatar-feldolgozáshoz, a Heartbreakerhez.

Stardust

A Stardust debütalbuma 2020. október 9-én jelent meg ‘Highway To Heartbreak’ címmel a Frontiers Musicnál, de a Heartbreakerhez csak most készült videó. Ez azért is meglepő, mert elsőlemezes zenekaroknál a kiadók szokták erőltetni az ilyen feldolgozásokat, hogy egy jól ismert dallammal kedveltessék meg az új arcokat (lásd: a szerb lányok esete Tóth M…, akarom mondani, az ABBA-val). Ám a magyar fiúknak nem volt erre szükségük, mert huszáros lendülettel mutattak be egymás után három saját dalt, a 2nd Hand Love-ot, a Runaway-t és a Bullet To My Heart-ot az anyagról.

 

 

A zenekarban annyi változás történt az első lemez óta, hogy Kiss Tibor (Tim Keeley) dobos helyére Vass Csaba érkezett Chabe Gunn művésznéven.

Megosztás