Nincs egyedül a Solaris azzal, hogy kulcsfontosságú koncertjüket kellett elhalasztani a kialakult helyzet miatt, ám cserébe egy részletet megosztottak a készülő ‘Nostradamus’ DVD-ből.

Solaris

A Solaris a következő közleményt osztotta meg rajongóival hivatalos csatornáin: „Elkezdtük a ‘Nostradamus 2.0’ lemezbemutatóról készült videók kidolgozását! Ez az első fecske, de előbb-utóbb jönnek a következők is. Titkos célunk egy olyan ‘Nostradamus’ DVD, amin a tavalyi és tavalyelőtti lemezbemutató koncertek anyaga lenne… De ezt ne áruljátok el senkinek! A Müpával egyeztetve elhalasztottuk az idén novemberi ‘Solaris 40’ koncertet 2021. március 14-re, egészen egyszerűen azért, mert egyrészt az ismert helyzet miatt nem kezdhettük el időben a közös felkészülést rá, másrészt viszont rengeteg ötletelésre maradt időnk, aminek következtében végül annyi mindent találtunk ki erre a koncertre, hogy teljesen esélytelen lett volna ezt novemberig meg is valósítani. Szóval a lényeg: az új időpont 2021. március 14. – SOLARIS 41!
Jut azért erre az évre is fontos dátum: a Moiras kiadó jóvoltából szeptember 15-én jelenik meg a ’Nostradamus 2.0’ album LP változata, aminek zeneanyagát egyrészt újrakevertük a bakelit változathoz, másrészt – kihasználva a karantén-időszak adta lehetőséget – elkészítettünk egy bónusz tracket is hozzá, az eredeti ‘Nostradamus’ album egyik méltatlanul mellőzött opusának, A főnix szárnyainak újragondolt adaptációjából! Ebből egy kis videót is gyártottunk »odahaza«, amit a jövő hónap elejére igyekszünk összevágni nektek, ezzel is megelőlegezve a szeptemberben limitált példányban megjelenő LP-t!”

 

 

 

Megosztás