Aki még nem látta, nézze meg, aki még nem döntötte el, vegye meg a jegyét! Az utolsó pár hely még kiadó! A Gibson Films videója betekintést nyújt a Slash Feat. Myles Kennedy & The Conspirators ‘4’ című albumának készítésébe, miközben a banda a stúdióban élőben eljátszik a lemez 10 számából 7-et.

Slash Featuring Myles Kennedy & The Conspirators

Lépj be a stúdióba Slashsel, nézd meg a Gibson Films ‘Slash: The Making Of 4’ című moziját, melyben a Grammy-díjas producer, Dave Cobb segítségével nyerhetsz betekintést abba, hogyan készül egy album old school módszerekkel. A dokumentumfilm bemutatja a Slash Featuring Myles Kennedy & The Conspirators tagjai közti dinamikus kapcsolatot, rávilágítva az évtizedes együttműködésük során szerzett tapasztalataikra, és közelebbről megismerheted a zenekarban zajló kreatív folyamatokat.

 

 

„A lemezkészítésnek nincs egyetlen kiemelt része. Mármint vannak csúcspontok az egészben, attól kezdve, hogy előállsz egy ötlettel, ami jól hangzik, és ami inspirál. Elég konkrét elképzelésünk volt arról, hogy hogyan akarjuk megvalósítani…” – jegyezte meg Slash. Myles Kennedy is megosztotta személyes gondolatait a legendás Slashsel való közös munkáról, és a kulisszák mögött bepillantást engedtek kettejük hatékony együttműködésébe. A film arra is fókuszált, ahogy a zenekar többi tagja, Todd Kerns, Brent Fitz és Frank Sidoris felnőtt a feladathoz, az albumon szereplő számok – mint a The River Is Rising, Whatever Gets You By, Actions Speak Louder Than Words vagy az April Fool – élő előadása pedig a rock ‘n’ rollt hozzák el a maga teljes, lármás dicsőségében. Igazi kedvcsináló a turnéhoz, amely már túl van Dél-Amerikán, Ausztrálián és Japánon, március 28-tól Európa színpadait koptatják és április 19-én az MVM Dome-ban csendülnek fel a dalok a Mammoth WVH bemutatója után. Ülőhelyre szóló jegyek még korlátozott számban kaphatók a Live Nation oldalán 16 200 és 45 200 Ft közti árakon, a küzdőtér már telt házas, szóval nem érdemes sokáig késlekedni. További információk az esemény Facebook-oldalán.

Slash Featuring Myles Kennedy & The Conspirators

Megosztás