Hamar véget ért a legutóbbi lemezen indított „csajmetál” korszak a Sinnernél. A ‘Brotherhood’ albumon számos vendégénekes szerepel, de a nyitódalban maga a betegségéből felépült Mat Sinner énekli, hogy „I’m bulletproof”.

Sinner

Amikor a Primal Fear tavaly augusztusban lemondta a teljes turnét „a zenekaron belüli súlyos betegség”-re hivatkozva, csak találgatni lehetett. Azóta Mat Sinner nyilvánosságra hozta, hogy az elmúlt nyolc hónapot nyolc különböző kórházban töltötte, ám minden jel szerint már jól van, hiszen nemcsak elkészítette az önmagáról elnevezett heavy metal banda új lemezét, de a nyitó Bulletproofot maga is énekli. Az anyagot Jacob Hansen keverte. Az Atomic Fire Records pedig, mint valami folyamatosan növekvő fekete lyuk, magába szippantotta a Primal Fear után a Sinnert is, így a ‘Brotherhood’ album már náluk jelenik meg július 15-én digipak CD-n, különböző színezésű vinyleken és egy deluxe box setben.

 

 

Sinner

A lemezen szereplő vendégeket – úgymint Erik Mårtensson (Eclipse, Nordic Union), Neil Witchard, Ronnie Romero (Rainbow, MSG, Vandenberg), Ralf Scheepers (Primal Fear), Tom Englund (Evergrey), Giorgia Colleluori (ex-Sinner), Sascha Krebs (The Queen Kings), Dave Ingram (Benediction), Oliver Palotai (Kamelot), Mark Basile (DGM) – egy közös fotón mutatta be a zenekar, melynek felállása viszont változatlan: Mat Sinner (ének, basszusgitár), Tom Naumann (gitár), Alex Scholpp (gitár) és Markus Kullmann (dob).

A ‘Brotherhood’ dallistája:

01. Bulletproof
02. We Came To Rock
03. Reach Out
04. Brotherhood
05. Refuse To Surrender
06. The Last Generation
07. Gravity
08. The Man They Couldn’t Hang
09. The Rocker Rides Away
10. My Scars
11. 40 Days 40 Nights
12. When You Were Young (The Killers-feldolgozás, bónuszdal)

Sinner - Brotherhood

Megosztás