Eljött az idő, hogy a finn dark metal banda, az Amorphis és a svájci folkmetál csapat, az Eluveitie is útnak induljon, ráadásul összefogva, co-headliner turné keretében. December 12-én érkeznek Budapestre, a Barba Negrába.

Amorphis

Az Amorphis gitárosa, Tomi Koivusaari így nyilatkozott a bejelentés kapcsán: „Sziasztok! Óriási örömmel jelentjük be a nagyszerű Eluveitie-vel közös európai turnénkat. Éppenhogy csak megjelent a tizennegyedik lemezünk, a ’Halo’. Alig várjuk, hogy élőben is eljátsszuk a dalait, na meg persze az elmúlt több mint 30 évből is szemezgetünk. Semmiképp se hagyd ki, ráadásul további meglepetésekre is sor kerül majd!”

 

 

„Hát nem lett sokkal könnyebb a világ dolga az utóbbi időben – mondta az Eluveitie-főnök Chrigel Glanzmann. – Ennek ellenére még mindig akadnak kellemes és örömteli hírek. Már alig várjuk, hogy több mint két igazán furcsa év után végre újra turnézhassunk. Teljesen hihetetlen! Ha ez még nem volna elég, szuper izgatottak vagyunk, hiszen a pályafutásunk legmenőbb turnéfelállását jelenthetjük be. Útra kelni drága barátainkkal és némelyikünk személyes kedvenc bandájával, az Amorphisszal, na ez az, ami több, mint amire egyáltalán számítani mertünk. Alig várjuk, hogy újra lássunk benneteket!”

Az eseményre a Rock1 rendszerében lehet jegyet váltani, további információk az esemény Facebook-oldalán.

Jegyárak:

9999 – early bird
10999 – elővételben 2022.11.30-ig
11999 – elővételben 2022.12.11-ig
14999 – a koncert napján és a helyszínen.

Amorphis

Megosztás