A Serious Black is új klippel jelentkezett, ám ők az év eleji HammerFall-turnén forgatott kockákból és a rajongók által beküldött karanténvideókból és fotókból vágták össze a videót.

Serious Black

Március végén felhívást tett közzé a csapat, melyben rajongóik segítségét kérték a ’Suite 226’ egyik dalához készített kliphez. Öt napjuk volt rá, hogy videót készítsenek.

 

 

„Otthon vagy? Unatkozol? A koronavírus felbaszott? Van számodra egy ötletünk, hogy nagyon rövid időn belül jobban érezd magad: Szeretnél részt venni a következő Serious Black videóklipben? Akkor küldj nekünk egy videót magadról, amint egy Serious Black-dalt énekelsz a nappaliban, léggitározol a konyhában vagy headbangelsz a rötyin. Tombolj, írj valamit a WC-papírra és dugd a kamerába, csinálj, amit akarsz… Ha van Serious Black-pólód, vedd fel bátran!”

Azóta elkészült a rajongói videókból, beküldött fotókból és a HammerFall-turnén forgatott filmrészletekből összevágott klip a We Still Stand Tallra. Íme, ez sült ki belőle!

A karantén alatt az unatkozó német – vagy németajkú – gitárosok közben összeálltak egy kis közös szólózásra. A kezdeményező Gernot Kroiss, a Hammerschmitt gitárosa (őket is láttuk a Serious Black előzenekaraként 2016-ban) Dominik Sebastiant is felkérte, hogy csatlakozzon a bő 7 perces szóló szekcióhoz.

Reméljük, őszig elvonul ez a járvány, mert ha minden jól megy, a tervek szerint szeptember 22-én Budapesten indul a ‘Suite 226’ lemezbemutató turnéja!

(A fotó forrása a Serious Black Facebook oldala.)

Megosztás