fbpx

A Metal Imperium a napokban készített interjút a Sepultura basszusgitárosával, melyben Paulo Xisto Pinto Jr.-t arról kérdezték, hogy a banda több mint három és fél évtizedes karrierje után gondoltak-e már a visszavonulásra.

Sepultura

Paulo így reagált: „Még nem. Tudom, hogy eljön az az idő, de még mindig van motivációnk, ez a vágy, hogy úton legyünk. Tudom, hogy 36 éve vagyunk ebben a zenekarban és ez egy nagyon hosszú karrier. Tudom, hogy eljön az idő, de remélem, hogy még néhány év eltelik addig. Még van egészségünk és energiánk, hogy a színpadon legyünk és ez az, amit a legjobban szeretünk csinálni. Számomra ez a legjobb és legfontosabb része a dolgoknak. A lemez egy másik történet, életünk egy korszakát jelöli, de a legjobb dolog úton lenni, utazni a kontinensek között és bemutatni az új albumot, új emberekkel és különböző kultúrákkal találkozni. Ez továbbra is erősen jelen van a karrierünkben.”

Paulo hozzátette: „Remélem, még néhány évig úton leszünk, nem tudom meddig, mert soha nem tudhatod, hogy mi történik holnap. Amíg egészségesek és erősek vagyunk, addig biztosan folytatni fogjuk.”

Sepultura legújabb albuma február 7-én jelent meg a Nuclear Blast gondozásában ’Quadra’ címmel. A konceptlemezt Svédországban készítették a Fascination Street Studios falai között a neves producer, Jens Borgen segítségével. Az album világkörüli turnéja márciusban veszi kezdetét.

Megosztás