A Sepultura jövőre átütemezett turnéjába „véletlenül belekeveredett” Budapest is! 2022 októberében jönnek a Barba Negrába.

Sepultura

A Sepultura idén november-decemberre tervezett Európa-turnéját is elhalasztották, jövő év végén pótolják. Ez számunkra mostantól kezd érdekes lenni, mert a 2022-es dátumok egy budapesti állomással bővültek, 2022. október 26-án a Barba Negrában lehet majd látni a legendás csapatot, ráadásul két rendkívüli vendéget is magukkal hoznak. A New Orleans-i sludge metal Crowbar és az arizonai thrasher Sacred Reich kíséri végig a ‘Quadra’-turnét.

 

 

„Bár a világ lassan kinyílik, és a koncertek is elkezdődnek, még mindig túl sok a bizonytalanság a különböző európai országok folyamatosan változó szabályai miatt. Emiatt a Sepultura kénytelen 2022-re elhalasztani a ‘Quadra’ Európa-turnéját” – jelentette be a banda. Andreas Kisser gitáros hozzátette: „Nagyon nehéz egy újabb turnéhalasztást bejelenteni a koronavírus-korlátozások miatt, de kénytelenek vagyunk ezt megtenni, hogy mindenki biztonságban élvezhesse a koncerteket. Nagyon boldogak és hálásak vagyunk a jegyeladások miatt, és nagyon várjuk már, hogy zenélhessünk nektek! Egy kicsit tovább fog tartani a várakozás, de hamarosan találkozunk, egy mindannyiunk számára biztonságos környezetben. Vigyázzatok magatokra és hallgassátok a ‘Quadra’-t!”

A ‘Quadra’ még 2020 februárjában jelent meg, épp a lezárások előtt, azóta nem tudtak lemezbemutató turnét tartani a brazilok.

Sepultura

Megosztás