A görög szimfonikus metal csapat bejelentette, hogy kiadójuk, a Season of Mist július 31-re tűzte ki az ’Infernus Sinfonica MMXIX’ címmel érkező koncert DVD és Blu-ray megjelenését.

Septicflesh

Még 2019 februárjában rögzítették a teltházas bulit a Metropolitan Theater színpadán Mexico Cityben. Maga az este különleges volt a helyszín életében is, ugyanis több mint 100 zenész lépett egyszerre színpadra. A görögöket a Symphonic Experience Orchestra, az Enharmonía Vocalis Choir és a National University of Mexico Children’s and Youth Choir segítette ki.

 

 

A csapat így kommentálta a megjelenést: „2019. február 2-a a Septicflesh történetének nagy napja, amikor is a zsúfolásig megtelt Metropolitan Theaterben játszottunk Mexico Cityben. A csapat történetében először több mint száz zenész segítségével szólaltak meg a dalaink, teljes szimfonikus pompában. A teljes koncertet rögzítettük, és elérkezett az idő, hogy megmutassuk a rajongóinknak 5.1-es hangzást tartalmazó DVD-n és Blu-ray lemezen. A címe pedig ’Infernus Sinfonica MMXIX’ lesz, amelyet a Season Of Mist gondoz. Köszönettel tartozunk mindenkinek, aki ott volt, hogy valóra válhatott ez az esemény és hogy ennyire sikeres lett.”

A Season of Mist webes kereskedésében (ITT) már előrendelhető a 2 CD+DVD, 2 CD+Blu-ray, arany és fekete színű 3 LP és a digitális változat is a koncertkiadványból.

’Infernus Sinfonica MMXIX’ dallista:

01. Intro
02. Portrait Of A Headless Man
03. Martyr
04. Prototype
05. The Pyramid God
06. The Enemy Of Truth
07. Communion
08. The Vampire From Nazareth
09. Dogma Of Prometheus
10. Lovecraft’s Death
11. Dante’s Inferno
12. Persepolis
13. A Great Mass Of Death
14. Anubis
15. Dark Art

Septicflesh - Infernus Sinfonica MMXIX
Megosztás