A 74 (!) éves The Red Rocker egy kicsit előrehozott online bulival köszöntötte saját magát (magyar idő szerint) ma hajnalra virradóan, a közvetítésből a nem fizető nézők is elkaphatnak egy dalt, amely kiválóan érzékelteti a hangulatot.

Sammy Hagarnek október 13-án lesz a 74. születésnapja, de az sajnos nem hétvégére esik, úgyhogy kicsit előre hozták az ünneplést, amelyet a kaliforniai Santa Catalina-szigeten található kaszinó koncerttermében tartottak meg. Öröm látni és hallani, hogy nem fog az idő Sammynek sem a hangján, sem a színpadi munkáján, a Sammy Hagar & The Circle nevű csapatával egy 16 számos műsort toltak le, ami szintén nem egy öreguras hozzáállás, a jóisten éltesse őt sokáig!
A műsorból sajnos csak egy dal érhető el nyilvánosan (és az is csak kedd hajnalig), ami a show-t nyitó Van Halen-dal az 1986-os ’5150’ albumról, a Good Enough. A szettnek pontosan a fele további VH-dalok és egyéb klasszikusok feldolgozása volt, a többi Sammy Hagar valamelyik saját formációjához köthető.
Ha a lenti lista és az ízelítő alapján valaki kedvet kap az egész koncerthez, a nugs.neten 25 dollárért megkaphatja.

 

 

Dallista:

01. Good Enough (Van Halen)
02. All We Need Is An Island
03. Red Voodoo
04. Personal Jesus (Depeche Mode)
05. I’ll Fall in Love Again
06. Poundcake (Van Halen)
07. Trust Fund Baby
08. Girl Gets Around
09. Hey Hey (Without Greed)
10. Full Circle Jam (Chump Change)
11. Humans Being (Van Halen)
12. When The Levee Breaks (Led Zeppelin)
13. Whole Lotta Rosie (AC/DC)
14. Marching To Mars
15. Dreams (Van Halen)
16. When It’s Love (Van Halen)

Megosztás