A Room Experience kiadja második stúdióalbumát ‘Another Time and Place’ címmel. A 2015-ös debütalbumot követő lemezen újra David Readman áll a mikrofon mögött. Nemrég lett publikus az első kislemezdal, a Hear Another Song a 2020. május 22-én megjelenő lemezről.

Room Experience

Az Art Of Melody Music és a Burning Minds Music Group örömmel osztotta meg az ‘Another Time and Place’ című Room Experience album részleteit. A Room Experience az olasz billentyűs és dalszerző, Gianluca Firmo ötlete nyomán alakult.

2015-ös debütáló albumukat a Davide “Dave Rox” Barbieri és Pierpaolo “Zorro” Monti alkotta producer kettős készítette. Egy igazi rocksztárt szerződtettek az énekesi posztra David Readman (Pink Cream 69, Tank, ex-Voodoo Circle, ex-Almanac) személyében, a cím nélküli album a rajongók és a kritikusok elismerését egyaránt elnyerte, és a világ minden táján, számos speciális médialistára és toplistára feljutott.

Ugyanaz a profi csapat most ismét egyesült, hogy felvegye a második albumot, Simon Dredo (De Rosso, Laroxx) csatlakozott hozzájuk új basszusgitárosként. Ebben az új fejezetben ismét különleges vendégeket üdvözölhetünk: Sven Larsson (Street Talk, Raintimes), Iván Gonzalez (91 Suite, Raintimes, Secret), Matteo Serra (Streetlore, Maryan, Charming Grace, Sovversivo), Stefano Zeni (Wheels Of Fire, Maryan), Marcello Spera (Alchemy) és Lorenzo Foddai (Airbound) vállalt közreműködést a lemezen, míg a keverési és a maszterelési feladatokat ismét a neves nemzetközi producer, Alessandro Del Vecchio végezte.

A CD füzete ragyogó írást tartalmaz a legendás rock újságíró, Dave Ling (Classic Rock Magazine) tollából, valamint további jegyzeteket a tehetséges brit novellista, Peter Darley jóvoltából. Az első hivatalos kislemezt, a Hear Another Songot máris meghallgathatjuk.

Dallista:

01. Hear Another Song
02. Wild Heart
03. Disappointed
04. Strangers in the Night
05. The Distance
06. Shout
07. Another Time and Place
08. The Miles That Make a Road
09. The Night Goes On
10. A Thousand Lies
11. Your Voice Inside
12. The Distance
(ének: Gianluca Firmo – európai bónuszdal)

Felállás:

David Readman – ének, vokál
Gianluca Firmo – billentyűk, vokál
Davide “Dave Rox” Barbieri – billentyűk, vokál
Steve De Biasi – gitár
Simon Dredo – basszusgitár
Pierpaolo “Zorro” Monti – dobok, ütőhangszerek

Vendégmuzsikusok:

Alessandro Del Vecchio – Hammond-orgona
Sven Larsson (Street Talk, Raintimes) – gitár
Iván Gonzalez (91 Suite, Raintimes, Secret) – gitár
Stefano Zeni (Wheels Of FIre, Maryan) – gitár
Matteo Serra (Streetlore, Maryan, Charming Grace, Sovversivo) – gitár
Lorenzo Foddai (Airbound) – gitár
Marcello Spera (Alchemy) – vokál

Room Experience - Another Time and Place

Megosztás