Eredetileg május 2-án került volna sor a Rock And Roll Hall Of Fame ceremóniára, ám az ünnepséget a járványhelyzet miatt elhalasztották. Azonban szűk körben végül megtartják, méghozzá november 7-én.

Rock And Rolll Hall Of Fame 2020

Ha közönség nélkül is, de megrendezésre kerül a 2020-as Rock And Roll Hall Of Fame ceremónia. A Depeche Mode, a The Doobie Brothers, Whitney Houston, a T. Rex, a Nine Inch Nails, valamint The Notorious B.I.G. kerülnek be újonnan a hírességek csarnokába, valamint Ahmet Ertegün-díjban részesül Jon Landau és Irving Azoff. [Ahmet Ertegün volt az Atlantic lemezcég alapítója, ez a társaság adta ki a Led Zeppelin lemezeit is. – a szerk.]

 

 

Természetesen vendégeket is hívtak az ezúttal rendhagyó eseményre, Dave Grohl nyitja meg a virtuális bulit, de ott lesz az ünnepségen Bruce Springsteen, Ringo Starr, Nancy Wilson, Don Henley, Iggy Pop, Billy Gibbons és Billy Idol is.

A ceremóniát az HBO november 7-én, keleti parti idő szerint este nyolckor közvetíti, az HBO Max pedig nyugati parti idő szerint szintén este nyolckor streameli. A rádióhallgatók a SiriusXM-en követhetik az élő adást.

Megosztás