Az elmúlt másfél évben két régi motoros is távozott Rob Zombie zenekarából, de mindkét tag helyére a korábbi harcostárs csatlakozott Robhoz, aki így egy régi-új felállással vág neki az Alice Cooperrel közös amerikai turnénak.

Rob Zombie

Hamarosan amerikai körútra indul Rob Zombie, Alice Cooperrel karöltve futnak neki a ‘Freaks On Parade’ turnénak augusztusban, addig azonban újra össze kell rázódni a csapatnak, amiben nagy változások történtek. 18 év együtt zenélés után a napokban távozott a zenekarból Matt „Piggy D.” Montgomery basszusgitáros. Instagram oldalán szűkszavúan nyilatkozott: „Kedves barátaim! Zombie-val töltött időm a végéhez ért. Megtiszteltetés volt az elmúlt 18 évben szórakoztatni titeket.” Montgomery 2006-ban csatlakozott Rob Zombie-hoz, Rob „Blasko” Nicholson helyére. Blasko 2006 májusában hagyta el a bandát, hogy Ozzy Osbourne zenekarában folytassa karrierjét, és most mindent visszacsináltak, ugyanis Piggy D. bejelentése után nem sokkal, még aznap kiírta az Instagram-oldalára Rob Zombie: „Örömmel jelentem be, hogy 18 év után Blasko, az eredeti négyhúros zombie-szörny visszatért. Készüljetek fel egy őrült nyári felfordulásra!”
Miután 2022 őszén, 16 év után John 5 elbúcsúzott a zenekartól, hogy a Mötley Crüe-ben Mick Mars helyettese legyen, ahogy Budapesten is tette, az elődje, a banda korábbi gitárosa, Mike Riggs tért vissza, aki a 90-es évek közepétől 2004-es távozásáig gitározott ott. Így ő is 18 év után lett újra a banda tagja. Rob Zombie csapata így a Zombie, Riggs, Blasko, Ginger Fish (aki 2011 óta dobol a zenekarban) négyessel vág neki a ‘Freaks On Parade’ turnénak.


Rob Zombie

Megosztás