Új dallal jelentkezett a Road. Az Állj elém a csapat június közepén megjelenő lemezén kap helyet, amely az első lesz új dobosukkal, Tóth Tamással.

Road

Elkészült a Road legfrissebb nagylemeze, a 2018-as ‘A tökéletesség hibája’ album utódja június 11-én jelenik meg ‘Senki kedvéért nem fékezünk’ címmel. A klipes Igazi testvér dalban nemrég mutatkozott be a dobok mögött Tóth Tamás (All But One, Nomad, ex-Mytra, ex-Wisdom), és már itt is van az újabb dal. A lazább hangvételű Állj elém egészen egyedi videóval érkezett, amelyről Molnár Máté mesélt: „Az Állj elém című dalunk a június 11-én megjelenő ‘Senki kedvéért nem fékezünk’ kellős közepén található. Konkrétan ez a lemez hatodik felvétele. A május elején bemutatott Igazi testvérhez képest a most debütáló Állj elém egy merőben más felfogású, egyértelműen lazább szerkezetű, talán kicsit könnyedebb, hamarabb befogadható, ugyanakkor egy igazán energikus szám, amit remélünk a nyári koncerteken hangosan fog velünk énekelni mindenki. Mondhatjuk, hogy tulajdonképpen ez egy szerelmes dal, de azért ez nem ennyire egyszerű, fekete-fehér. A szövegvilág, a mondanivaló tartogat majd néhány csavart és meglepetést, még ha ezúttal kifejezetten nem is túlzó a kámfor illata.”

 

 

„A válaszra várnék, ha megkérdeznél
Hogy mit mondanál, ha Te most én lennél
Vagy mit kérdeznél, ha én nem én lennék
És mit válaszolnék, hogyha mindent tudnék”

A klip kapcsán arra gondoltunk, hogy egy igazán látványos szöveges videót kellene készíteni ehhez a dalhoz, amelyet végül Goya egyik kedves barátja, a szintén kisnánai illetőségű Krizsó Réka készített, vagy inkább mondjuk úgy, vitt vászonra a kedvünkért. Ugyanis egyfajta akvarell technikát álmodtunk meg képi világ gyanánt, amit Réka nagyszerűen elkapott és úgy érezzük, abszolút passzol az általa megfestett vízió a dal mondanivalójához, üzenetéhez és hangulatához. Imádjuk az egészet! Természetesen ezek a festmények önmagukban még nem mozognak, szóval életre kellett kelteni a klipre, dinamikát, mozgást kölcsönözni a képeknek, na és persze a szövegnek. Erre a számunkra legmegfelelőbb szakembert hívtuk segítségül. A vágást, szerkesztést és animációt Hajnal Ádám (ST3VIDEO) készítette, akivel már több, mint tíz éve dolgozunk együtt, és aki olyan animációk mellé tette már le a névjegyét mint például a Túlzó kámfor illat,  vagy a Bátrak éjszakája. Sőt, hajdanán még a Világcsavargó klipjét is Ádám forgatta, valamint készítette nekünk.

…ha összedől a világ, az utolsó emléked
Legyen, ahogy átölellek téged

Megosztás