A progresszív rock lengyel mesterei bejelentették, hogy a korábban csak saját kiadásban megjelent és koncerteken árult CD-t hivatalosan is kiadják, ráadásul – most először – a koncert DVD-változata is megjelenik.

Riverside

A Riverside rajongói örülhetnek, hiszen az Inside Out Music gondozásában megjelenik 2020. december 11-én a ’Lost’n’Found – Live in Tilburg’, amelyet korábban csak a Riverside rajongói klubjának tagjai és a koncertlátogatók ismerhettek. A felvételen a lengyelek a 2015-ös ’Love, Fear and the Time Machine’ lemezt népszerűsítő sorozat állomásaiból örökítették meg a legjobbat, ez egyben Piotr Grudzinski alapító gitáros utolsó turnéjának dokumentációja is. A ’Lost’n’Found – Live in Tilburg’ kiadvány limitált mediabook verziójában 2 CD + DVD található, DVD-n most először lesz publikus a koncertfelvétel. Ezen felül 3 LP-n is kapható lesz az anyag, mely mellé szintén odateszik a 2 CD-t, és persze a digitális felületeken is megjelenik.

 

 

Mariusz Duda így kommentálta az újdonság megjelenését: „Nagy örömünkre szolgál, hogy elmondhatjuk, hivatalosan is megjelenik az év során az Inside Out Music gondozásában a ‘Lost’n’Found – Live in Tilburg’ koncertkiadványunk a ‘Love, Fear and the Time Machine Tour 2015’ koncertjével, amelyet a fantasztikus 013-ban rögzítettek Tilburgban, Hollandiában, A ‘Love, Fear and the Time Machine’-t népszerűsítő turné kivételes volt, és mint később kiderült, egyben az utolsó is Piotr Grudzińskival. Játszottuk ott többek között a The Same Rivernek egy speciális változatát és egy húszperces Escalator Shrine-t is. Ennek a felvételnek egy nagyon korlátozott példányszámú saját kiadását már korábban árultuk a koncertjeinken, ez most kiegészült Travis Smith borítógrafikájával, kibővült booklettel, valamint – most először – a koncert DVD-változatával.”

Az első részletet már meg is nézhetjük a filmről, amelyen a Hyperactive című dal a főszereplő, a videó rendezője John Vis. A 2015. október 18-án felvett mind a 13 dal szerepel a CD-, az LP- és a DVD-lemezeken, az összesített műsoridő 104 perc.

’Lost’n’Found – Live in Tilburg’ dallista:

01. Lost
02. Feel Like Falling
03. Hyperactive
04. Conceiving You
05. Panic Room
06. Under The Pillow
07. The Depth Of Self-Delusion
08. Saturate Me
09. Egoist Hedonist
10. We Got Used To Us
11. Escalator Shrine
12. The Same River
13. Found

Riverside

Megosztás