Az Antimatter-frontember Mick Moss is közreműködik a lengyel progrock-kvartett billentyűse, Michał Łapaj debütáló szólóalbumán, amely június 18-án jelenik meg.

Elkészítette első saját lemezét Michał Łapaj ’Are You There’ címmel, melyről egy dal, a Flying Blind már elérhető a világhálón. „Úgy tűnik, hogy a világjárvány egyes projekteket leállított, másokat meg befejezett. Nekem is eltartott egy darabig, de nézzünk szembe azzal a ténnyel, hogy a Guns N’ Roses tizenhét évig készített egy lemezt. Ezt megpróbáltam túlszárnyalni, végül nem sikerült és úgy döntöttem, hogy befejezem mostanra” – írta a Facebookon nem kis fricskával Michal.

 

 

A lemez tíz dala egyaránt tartalmaz hangszeres és vokális szerzeményeket, hallunk olyan analóg billentyűs hangszereket, mint a Rhodes vagy a Hammond és analóg szintetizátorokat is. A felvételeken közreműködik a brit darkrocker Antimatter vezére, Mick Moss, a lengyel Sorry Boysból Bela Komoszyńska és dobon Artur Szolc, aki az Annalist és az Inside Again formációk tagja. Hogy milyen zenét fogunk hallani, arról így beszélt az alkotó: „Hatvan percben melankolikus, légies, ambient tételeket, de keményebb témák is bejátszanak.”

’Are You There’ dallista:

01. Pieces
02. Flying Blind (feat. Mick Moss)
03. Shattered Memories (feat. Mick Moss)
04. Shelter (feat. Bela Komoszyńska)
05. Where Do We Run
06. Fleeting Skies (feat. Bela Komoszyńska)
07. In Limbo
08. Unspoken
09. Surfacing
10. From Within

Michal Lapaj Are You There

Megosztás