A tavalyi 20 éves jubileumi koncert után idén is láthatjuk Mariusz Duda csapatát, a Riverside-ot. Az ’ID.Entity’ lemezbemutató turné őszi sorozatának első állomása lesz Budapest, a lengyel proggereket szeptember 24-én a Barba Negrában lehet megnézni.

Riverside

Az elmúlt 20 évben a Riverside remek hírnevet épített ki magának. Számos turnéval, több mint 700 koncerttel a világ körül, 7 nagylemezzel, két minialbummal, két koncertfelvétellel a zenekar a progresszív rock egyik fontos képviselőjévé vált. Idén friss lendülettel és önbizalommal tértek vissza: január 20-án jelent meg az ’ID.Entity’ című lemezük, amit februártól az Egyesült Államokban mutattak be, áprilisban pedig Észak-Európa országaiban léptek fel. A lengyel négyes ősszel célozza meg Európa többi részét, szeptember 24-én Budapesten startol az ’ID.Entity’ European Tour 2023 második szakasza. A helyszín a Barba Negra Red Stage lesz.

 

 

A jegyértékesítés május 9-én, kedden indul: július 30-ig 9900 Ft, utána 10 900 Ft lesz, a koncert napján 11 900 Ft.További információ az esemény Facebook-oldalán.

Riverside

Megosztás