Már csak egy hét van hátra a lengyel proggerek új albumának a megjelenéséig. Az ’ID.Entity’ harmadik kislemezdala a Friend or Foe? rövidített verziója lett.

Riverside

A 20 éves jubileumi turné előtt fejezte be a Riverside 8. albumának munkálatait. A január 20-án érkező nagylemezről eddig az I’m Done With You és a Self-Aware című tételeket ismerhettük meg, harmadiknak érkezett a korong nyitódala, a Friend Or Foe?. Erről a csapat főnöke, Mariusz Duda így mesélt: A Friend or Foe? az új album egyik kulcsdala. Nemcsak a nyitódal, hanem zeneileg talán a legbátrabb és legérdekesebb is. Az egyik erőssége a szöveg, amely arról szól, hogyan érzékelnek minket mások. Különösen manapság, amikor a közösségi médiában már normává vált, hogy olyannak adjuk ki magunkat, akik nem vagyunk. Lehetünk-e még önmagunk, vagy folyamatosan alkalmazkodnunk kell az új algoritmusok követelményeihez? Lehet, hogy már elvesztettük az identitásunkat? Talán van esély egy jobb világ építésére, de hogyan ismerjük fel, hogy ki a barát és ki az ellenség?”
A hazai lemezboltokban is előrendelhető már az ’ID.Entity’ hagyományos CD mellett 2 CD, 2 CD+Blu-ray artbook, fekete és naracssárga vinyl verzióban.

 

 

Megosztás