Megjelent a Reason új albuma, a ’The Divine Rest’ , aminek apropójából a csapat egy klipes dallal jelentkezett.

Reason

A frissen megjelent ’The Divine Rest’ album nyitódalához, a Messiah-hoz készített klipet a doom, gothic és dark metal elemeket ötvöző Reason. A videó a – zenekar alapítóihoz hasonlóan – gyöngyösi származású színművész, Tábi Tibor főszereplésével készült. Az októberi HammerWorld Magazin mellékleteként, illetve a Nail Records kiadásában megjelent album mától a legtöbb népszerű online streaming felületen is végighallgatható.

A zenekar az új videóklipről: „Villámtempóban forgattuk le a klipet Csontos Bálint és Sass Dániel vezetésével, akik aztán a vágást és utómunkálatokat is gyorsan és profi módon végezték el. Ugyancsak külön köszönetet mondanánk a Tibi egyébként is karakteres arcát és nem mindennapi tekintetét még jobban kiemelő sminkért Csernus Annának. Tábi Tibor pedig egy igazi jelenség, de ez a klipből ki is derül majd.”

Type O Negative, Paradise Lost, Opeth, Woods of Ypres, Moonspell. Csupán néhány zenekar, melyek rajongóinak egyáltalán nem ajánlott kihagyni az idén 25 éves Reason új nagylemezét. A ’The Divine Rest’ komor dalait továbbá azért is érdemes nagy odafigyeléssel hallgatni, mert olyan remek zenészek és énekesek vendégeskednek rajta, mint Kátai Tamás (Thy Catafalque), Mikus Tamás (Agregator) és Pettenkoffer Zsófi (Herself). A 8+1 dalos ’The Divine Rest’ felvételei a szentendrei RX-stúdióban, illetve a budapesti Sanctuary of Dionysusban készültek, a keverés és a mastering pedig a szegedi Miracle Sound, illetve Vári Gábor munkáját dicséri. Korábban két előzetes dal, a Brother 2020-as változata és a Rise kapott szöveges videót.

’The Divine Rest’ dallista:

01. Messiah
02. Silent Earth
03. Brother
04. Wrong Heaven
05. Rise
06. Titans
07. We, Creators
08. The Divine Rest
09. War Within
(bónuszdal)

Reason


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás