A maszkos power metal alakulatnak megjelent legújabb, sorrendben harmadik albuma, amiről a megjelenés tiszteletére az albumot nyitó nóta videójával ismerkedhetünk meg.

Warkings

Most pénteken jelent meg a Napalm Records gondozásában a Warkings zenekar legújabb, ’Revolution’ címre keresztelt albuma, aminek megünneplésére egy friss videót osztottak meg a világgal. Korábban már megismerkedhettünk Spartacus történetével, most a nyitó We Are The Fire videóját nézhetjük meg.

 

 

A zenekar koncepciója szerint a négy harcos király a Valhallában találkozott, zenekart alapítottak, és Odin visszaküldte őket a Földre, hogy terjesszék a metált. Újjászületésük (‘Reborn’) és az alvilág seregei elleni harc (‘Revenge’) után eljött a forradalom (‘Revolution’) ideje a Warkings zászlaja alatt. A római tribunus, a vad viking, a nemes keresztes lovag és a harcias spártai felvonja a vörös zászlót, és összegyűjti harcosait a következő csatára: „Warkings harcosok, figyelem! A hatalmas királyok visszatérnek a csatatérre, színtiszta heavy metalból készült dicsőséges fegyverekkel felfegyverkezve – a forradalom ideje közeleg! A most megjelent csatahimnuszunkkal, az albumot nyitó We Are The Fire című dalunkkal felkészülünk arra, hogy újra visszatérjünk a Földre és forradalomra buzdítsunk mindenkit! Eljött az idő, a világnak forradalomra van szüksége! Emeljétek fel a zászlókat, lengessétek színeinket és csatlakozzatok hozzánk utunkon! Mi vagyunk a tűz!”

Megosztás