37 év után megjelenik a Pokolgép együttes első DVD-je! A különleges képanyag a két évvel ezelőtti arénakoncerten készült és először az augusztus 21-22-i dupla koncerten lesz kapható.

Pokolgép

2018-ban, a 35 éves jubileumát ünneplő Pokolgép Sportaréna-koncertjének első felében a jelenlegi felállás lépett a színpadra, túlzás nélkül teljes életművet átfogó, széles merítésű műsorral. A DVD-n ez az anyag kapott helyet, így a 17 dalos program egy dinamikus vágású és a Pokolgéphez illően forró látványvilágú koncertfilm keretein belül most újra átélhető!


„Kicsit talán hihetetlen, de ez a Pokolgép zenekar első igazi koncert DVD-je!” – nyilatkozta a zenekar a DVD-n extraként is megtalálható videóinterjúban, amit Szénégető Richárd készített a csapattal. Készült ugyan korábban élő képanyaguk, de az még javában a DVD-korszak előtt történt.

„A képi utómunkálatokat én végeztem, mert szívesen foglalkoztam vele, és így legalább biztosan a saját koncepciónk mentén készült el ez a koncertfilm!” – mondta a vágást és egyéb tevékenységeket végző Kleineisel Márk, a zenekar dobosa.

Az anyag remekül átadja a zenekar élő koncertjeinek hangulatát, a zene örömét, és mégis egyedi műsort rögzítettek, amelyről Kukovecz Gábor gitáros és zenekarvezető így nyilatkozott: „A közönség rendszeresen segít abban, hogy mit játsszunk a koncerteken, így a Pokolgépnek nincs két egyforma koncertje. sportcsarnokos buli nem mindig adódik egy metálzenekar életében, így ide is egy teljesen más programot állítottunk össze.”

A DVD extrájaként felkerült interjúban a zenekar közeli és távoli terveiről, a DVD megszületéséről és néhány kulisszatitokról is szó esik. További extraként egy több mint 100 képből álló fotóalbum is található a kiadványon. A GrundRecords gondozásában napvilágot látó koncertfilm remek mementó egy felejthetetlen koncertről, aminek minden Pokolgép-rajongó polcán ott a helye! A kiadvány először a zenekar Barba Negra Track-béli koncertjén vásárolható meg 2020. augusztus 21-én és 22-én, míg várhatóan a lemezboltokba augusztus 24-én, hétfőn kerül.

Megosztás