Újabb turné esett áldozatul a növekedő egészségügyi kockázatoknak, ezúttal a Helloween ’United Alive Part II’ sorozatát ütemezték át 2022 tavaszára.

Helloween

Bár nemrég szellőztette meg a ’Skyfall’ előzetesét a zenekar, a lemez érkezésének öröme mellé egy szomorú, de nem meglepő hír érkezett a „tökfejektől”. A ’United Alive Part II’ sorozatot, amelynek keretében 2021. május 3-án léptek volna fel Budapesten, átütemezik 2022 tavaszára.

 

 

A hazai bulit szervező Livesound a koncert Facebook-eseményében hozta nyilvánosságra a zenekar közleményét a halasztásról: „Sajnálattal ugyan, de mindenki egészségére és biztonságára tekintettel ismét el kell halasztanunk európai turnénkat. Ahogy azt mindenki tudja, turnézni jelenleg nem lehetséges. Annak érdekében, hogy koncertek rendben megtörténhessenek, úgy döntöttünk, hogy a körutat 2022 tavaszára halasztjuk. Már dolgozunk a pontos menetrenden, az új dátumok hamarosan bejelentésre kerülnek. Kérünk mindenkit, hogy tartsa meg a jegyét, amely érvényes lesz az új időpontra is. Emellett figyeljétek a híreket, mert hamarosan egy nagy bejelentéssel készülünk!”

Megosztás