A korábban a P.Mobil sorait is erősítő Szebelédi Zsolt “Szergya” (ének, dob), Móczár László (gitár) és Szergej Szklyárov (basszusgitár) felállású VálaszÚt zenekar új klippel jelentkezett, ami a GrundRecords gondozásában megjelent ’Szép új világ’ albumon található.

VálaszÚt

Év elején jelent meg a VálaszÚt zenekar ötödik nagylemeze ’Szép új világ’ címmel, amin vendéként az Omen és a Stula Rock énekese, azaz Molnár Péter „Stula” is énekel egy dalban. A trió koncertklipet készített a Jöjjünk össze című szerzeményhez, amelyről az egykori P.Mobil-dobos, azaz Szergya így mesélt:
„A ’Szép új világ’ névre keresztelt új lemezünk egyik koncertkedvenc nótája a Jöjjünk össze, ebből kifolyólag a videóban is egy koncerthangulatot rögzítettünk. Egyszerre közösségi és személyes a dal, aminek a szövegét még a Covid alatt kezdtem el megírni, és a lemezmegjelenés előtt nem sokkal fejeztem be. Becsapós a szám, mert azt hiszi az ember, hogy valami érzelmes, nyugis téma lesz, aztán az átkötő részben, főleg a refrénben robbantunk. A dal közepe felé van a lebegés, amikor megemésztheted az addig történteket, de csak azért, hogy még nagyobbat üssön a vége, sodorjon a lendület a csúcspontra, az utolsó refrénekre. Az új lemezről eddig négy dalhoz született klip vagy szöveges videó. A klasszik és a modern rock határán mozgó Játék elindulhoz R. Kárpáti Péter színművész, a Nem vagyunk egyedül című opuszhoz Molnár Péter „Stula” barátunk vendégszereplésével, a Fegyverek fia és az Élj a mában című dalokhoz pedig élő stúdióvideó készült. A lemez sokszínűségét kiemelve szeretnénk a közeljövőben még egy videós megjelenést összehozni.”
A ’Szép új világ’ a GrundRecords webshopjában vásárolható meg CD-n, illetve elérhető a digitális zenei platformokon is.

 

 

Megosztás