Pénteken jelent meg a Perfect Plan második lemeze, mely a csapat szerint produkciós és zeneszerzési szempontból hatalmas előrelépés” a számukra. Nos, a lemez valóban remekül sikerült, úgyhogy ha csíped a jóféle dallamos rockot, akkor hallgasd meg a Fighting To Wint is!

Perfect Plan

A Frontiers Music gondozásában jelent meg szeptember 4-én, pénteken a Perfect Plan második albuma ’Time For A Miracle’ címmel. A svéd banda lemezét Mårten Eriksson keverte, a maszterelést pedig Svante Forsbäck (Rammstein, Volbeat stb.) végezte, és ebből is látszik, hogy a csapat nem bízza a véletlenre a második eresztés sikerét. „Úgy érezzük, hogy ez a lemez valóban megmutatja a zenekar sokszínűségét és fejlődését az első album óta – mondta Kent Hilli énekes. – Produkciós és zeneszerzési szempontból mindenképpen hatalmas előrelépés a számunkra és mindenki a lehető legjobbat nyújtotta, aki részt vett az elkészítésében. Kicsit súlyosabb és bluesosabb a lemez, nagyszerű riffekkel, Rolf gitárjátéka pedig tényleg nem evilági az anyagon.”

Alább a Better Walk Alone, a Time For A Miracle és a Heart To Stone után a megjelenés apropójából a Fighting To Win csekkolható le szöveges videóval együtt.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás