Alig jelent meg a Perfect Plan énekesének első szólólemeze, máris készített 4 feldolgozást, melyeket szeptember 3-án digitális EP-ként jelentet meg a Frontiers Music. Ám az egyiket már most meghallgathatod.

Kent Hilli

A Jimi Jamisonra emlékeztető hangú énekes, Kent Hilli első szólólemeze június 18-án jelent meg ‘The Rumble’ címmel, ősszel pedig Joe Lynn Turner-, Michael Bolton-, Signal- és Europe-feldolgozásokat hallgathatunk előadásában a ‘Vital 4’ EP-n. A szeptember 3-án megjelenő középlemez kizárólag digitális formában lesz elérhető, ahogy korábban az anyazenekarával, a Perfect Plannel készített ‘Jukebox Heroes’, melyen Survivor-, The Storm-, Giant- és Foreigner-feldolgozások szerepeltek.

 

 

„Azért választottam ezt a négy dalt, mert 10 legkedvesebb dalom között vannak, és ezek az énekesek szerepelnek kedvenc dallamos rock / AOR énekeseim top 10-es listáján. Mindig is szerettem volna feldolgozni ezeket, és minden másodpercét élveztem, amikor Mike [Palace] barátommal készítettük a magunk verzióját” – mesélte Kent Hilli, aki korábban Europe tribute zenekarban is énekelt.

Elsőként az egylemezes Signal 1989-es számát, a ‘Loud & Clear’ nyitónótáját, az Arms Of A Strangert mutatták be a négy feldolgozás közül, az eredetit a későbbi Unruly Child-énekes, (akkor még) Mark Free énekelte.

A ‘Vital 4’ dallistája:

1. Losing You (Joe Lynn Turner-feldolgozás)
2. Can’t Turn It Off (Michael Bolton-feldolgozás)
3. Arms Of A Stranger (Signal-feldolgozás)
4. More Than Meets The Eye (Europe-feldolgozás)

Kent Hilli - Vital 4

Megosztás