Egyre több előadó és zenekar dönt úgy, hogy online szólítja meg rajongóit, hiszen a mindenki által ismert okból a hagyományos koncerteket felfüggesztették egy időre. A közeljövőben a címben említett három banda készül valami igazán különleges dologra.

Papa Roach

Bár elég nehéz a nagy kínálat miatt nyomon követni, hogy ki mikor és milyen platformon szólítja meg rajongóit online koncerttel, mi most hoztunk három bandát, akik különleges előadással készülnek hamarosan.

 

 

A legnagyobb név közülük kétségtelenül a Papa Roach, akik egyébként már túl vannak egy online bulin. Az április 25-i ’Infest In-Conversation’ elnevezésű eseményük hatalmas siker volt a Twitter, a Facebook, a Twitch, a YouTube és a VK felületén, összesen 1,8 millióan követték Jacobyékat élőben. Ezúttal ’Infest In-Studio’ eseményükkel készülnek nagy dobásra a srácok, ugyanis az ’Infest’ huszadik jubileuma alkalmából a teljes lemez anyagát elnyomják, de más extra tartalmakkal is készülnek június 20-án. Ha szeretnéd te is élőben követni a koncertet, akkor kattints IDE, ahol a további infók mellett jegyet is tudsz váltani.

Ingyenes online koncertre és utazásra hívja rajongóit a Vulture Industries szintén június 20-án, este 10 órakor. A norvég avantgárd metal csapat idén nálunk is fellépett volna a Fekete Zaj Fesztiválon, azonban a világjárvány miatt nem tudják vállalni a fellépést. A banda bergeni Vestindienből jelentkezik be hivatalos Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján, szóval itt elcsípheted őket.

A görög szimfonikus death metal gárda, a Septicflesh pedig hamarosan érkező koncertfelvételét mutatja be megjelenés előtt, június 27-én. ’Infernus Sinfonica MMXIX’ anyagát tavaly februárban rögzítették a mexikóvárosi Metropolitan színházban a Symphonic Experience Orchestra, az Enharmonía Vocalis Choir és a National University of Mexico Children’s and Youth Choir közreműködésével. A koncertfelvétel július 31-én jelenik meg a Season Of Mist gondozásában, ITT már elő is lehet rendelni. Ami az online premiert illeti, IDE kattintva a további infók mellett jegyet is tudsz váltani rá.

 

Megosztás