Úgy tűnik, hogy a rajongóknak be kell érniük egy darabig a Papa Roach hamarosan érkező válogatáslemezével, ugyanis Jacoby Shaddix szerint hiába van tonnányi új anyaguk, ezeket nem adják ki, míg az élet vissza nem áll a régi kerékvágásba.

Papa Roach

2022 előtt nem lesz új Papa Roach-album és turné – mondta Jacoby Shaddix egy friss interjúban. A banda frontembere szerint a 2019-es ‘Who Do You Trust?’ folytatásához már tizennégy dalt összehoztak, és itt nem állnak meg, mert csak úgy ömlenek belőlük a dalok és ötletek, ezeket azonban egyhamar nem fogjuk hallani. „A turnézás nem tér vissza ebben az évben, úgy értem, itt-ott lesznek koncertek, de nem adunk ki új lemezt, és turnéra sem indulunk 2022-ig. Kivárjuk ennek a dolognak a végét.”


A banda ugyanakkor nem hagyja cserben a rajongókat, mivel márciusban jön válogatásanyaguk, a ’Greatest Hits Vol. 2 – The Better Noise Years’, amihez kapcsolódóan a napokban kiadták a Broken As Me felújított változatát, melyben nem más, mint az Asking Alexandria énekese, Danny Worsnop vendégszerepel. Néhány hete a Last Rasort újratöltött változatát is bemutatta a csapat, ebben a neves TikTok-sztár, Jeris Johnson is feltűnt.

Megosztás