fbpx

Néhány hete őssejtkezelésen esett át Ozzy Osbourne. Erről lánya, Kelly mesélt egy interjúban, aki azt is elmondta, hogy édesapja sokkal jobban érzi magát ennek köszönhetően.

Ozzy Osbourne

Néhány hete Panamában járt Ozzy Osbourne, hogy őssejtkezelésen vegyen részt. Lánya, Kelly Osbourne szerint nagyon eredményes volt a beavatkozás, Ozzy ugyanis remekül érzi magát. „Már egy őssejtkezelés után is elképesztő javulás látható rajta. Fel akar kelni, csinálni akar dolgokat és újra a világ része akar lenni – mondta Kelly az Entertainment Tonightnak. – Sokkal jobban jár és beszél, a tünetei enyhülnek. Kezdi felépíteni az izomerejét, amire szüksége is van a gerincműtét után.

Ozzy egyedül azt sajnálja, hogy közel két év otthonlét után nem tud kimozdulni házából a koronavírus-járvány miatt. „Már majdnem két éve karanténban vagyok, és most, hogy jobban érzem magam, az egész világ karanténba került.”

Az énekes egyébként kénytelen volt lemondani áprilisban esedékes svájci utazását a jelenlegi helyzet miatt, pedig egészsége szempontjából fontos lett volna az út, ugyanis olyan specialistákkal találkozott volna, akik jártasak a Parkinson-kór kezelésében.

Megosztás